Darsma видео

Milot & Alba - Baresha Entry (Darsma madheshtore)

Milot & Alba - Baresha Entry (Darsma madheshtore)

Dasma Madheshtore
Marrja e Nuses - Dasma e Armendit dhe Diellzes - nuse shqiptare 2020

Marrja e Nuses - Dasma e Armendit dhe Diellzes - nuse shqiptare 2020

Nuse Shqiptare
Darsma ke Aga Shefket

Darsma ke Aga Shefket

Sultana Kadriu
Darsma Madheshtore - Valdrini & Gentiana

Darsma Madheshtore - Valdrini & Gentiana

StudioToshiba Ferizaj
SIGMA - Darsma Edison & Floranda  (Korab Shaqiri)

SIGMA - Darsma Edison & Floranda (Korab Shaqiri)

FotoVideo SIGMA
03 Xhet Salihi Emran Kryeziu Darsma Te Ramiz Patroni Saarbücken

03 Xhet Salihi Emran Kryeziu Darsma Te Ramiz Patroni Saarbücken

Studio Valentina
Qumili - Zybaja "darsma"

Qumili - Zybaja "darsma"

Qumili
Darsma Në Kosovë HAHAHAHA.

Darsma Në Kosovë HAHAHAHA.

lavdrims
7 - Darsma te Shpejtimi, Familja Hisen Bajrami, Sadri Gjakova, Naseri,Visari, Sero - Studio Ronis

7 - Darsma te Shpejtimi, Familja Hisen Bajrami, Sadri Gjakova, Naseri,Visari, Sero - Studio Ronis

Studio Ronis
06 Darsma e Resuli Rijani dhe Erzoni te Hakija

06 Darsma e Resuli Rijani dhe Erzoni te Hakija

arsim simi
16 - Darsma te Gjavit Sukaj, Aferdita Demaku, Azdren Kurroshi - STUDIO RONIS

16 - Darsma te Gjavit Sukaj, Aferdita Demaku, Azdren Kurroshi - STUDIO RONIS

Studio Ronis
11 -  Darsma te Gjavit Sukaj, Aferdita Demaku, Azdren Kurroshi - STUDIO RONIS

11 - Darsma te Gjavit Sukaj, Aferdita Demaku, Azdren Kurroshi - STUDIO RONIS

Studio Ronis
Darsma te Rexhep Thaqi ne Dülmen, Sadri Gjakova - 12

Darsma te Rexhep Thaqi ne Dülmen, Sadri Gjakova - 12

Studio Ronis
Darsma Shqiptare 2018 Lami Palace

Darsma Shqiptare 2018 Lami Palace

XL PRO VIDEO
Valle Speciale dhe Darsma nga Orkestra Vll Gashi Gezim Krasniqi

Valle Speciale dhe Darsma nga Orkestra Vll Gashi Gezim Krasniqi

arhivi folklorik
Darsma e haxhi krasniqi ne malishev rest. Bimi2

Darsma e haxhi krasniqi ne malishev rest. Bimi2

Shkodrane Krasniqi
Valle e Shpejt Arabe/Turke per darsma 2018

Valle e Shpejt Arabe/Turke per darsma 2018

Top Music
DARSMA TE NASER MUSTAFA 22.06.2019

DARSMA TE NASER MUSTAFA 22.06.2019

Video Pro LUMIX 4K
Darsma e Sali Rrustemve ne Mushtisht

Darsma e Sali Rrustemve ne Mushtisht

Avni Halitjaha
Luigj Llukiqi live -  Potpuri kengesh shyretit Ulqinake - Kenge te shkeputura nga darsma

Luigj Llukiqi live - Potpuri kengesh shyretit Ulqinake - Kenge te shkeputura nga darsma

Studio Orange
12 - Darsma te Gjavit Sukaj, Aferdita Demaku, Azdren Kurroshi - STUDIO RONIS

12 - Darsma te Gjavit Sukaj, Aferdita Demaku, Azdren Kurroshi - STUDIO RONIS

Studio Ronis
8 - Darsma te Gjavit Sukaj, Aferdita Demaku, Azdren Kurroshi - STUDIO RONIS

8 - Darsma te Gjavit Sukaj, Aferdita Demaku, Azdren Kurroshi - STUDIO RONIS

Studio Ronis
Darsma e Bekimit dhe Aylines Te Dyl Paja HIT 2019 (4)

Darsma e Bekimit dhe Aylines Te Dyl Paja HIT 2019 (4)

Bajrush Paja
Darsma Sadrijes & Xhenetes ( Synetija Mervanit 30.03.2018 ( 10 )

Darsma Sadrijes & Xhenetes ( Synetija Mervanit 30.03.2018 ( 10 )

MervanResmi Ali